پوسته PostAge برای راه اندازی فروشگاه با سیستم مدیریت محتوا وردپرس
این پوسته یکی از بهترین , معروفترین و کاملترین پوسته ها در میان پوسته های فروشگاهی وردپرس به حساب می آید .
نحوی راه اندازی
نحوه راه اندازی این پوسته به طریق است که ابتدا پوسته را از لینک دانلود زیر دانلود کرده سپس از بخش مدیریت پوسته های وردپرس شخصی تان قالب مورد نظر را نصب کرده و سپس از لینک دیگر پلاگین های مورد نیاز برای این پوسته را دانلود و از طریق بخش افزونه ها در پنل وردپرس شخصیتان نصب کنید .
مشکلاتی که در این زمینه دارید را در همین تاپیک مظرح کنید تا رسیدگی شود .
دانلود پوسته PostAge [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...] | [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...] [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
رمز فایل : [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
The Following 3 Users Say Thank You to mahdi For This Useful Post:
با سلام
متاسفانه لینک ها خرابه
می تونید اصلاحشون کنید؟
لینک های تست شدند و مشکلی مشاهده نشد .
[فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]|[فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
ممنون از این قالب زیباتون
من نصبش کردم ولی نوشته ها رو بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده
چیکار باید بکنم
لینک سایت [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
چیکار باید بکنم
لینک سایت [فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]
با سلام
لینک شما رو چک کردم و چیزی ندیدم .
[فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]|[فقط کاربرانی قادر به مشاهده لینک هستند که ثبت نام کرده و وارد شده باشند . برای ثبت نام کلیک کنید...]